Predmet se sluša u zimskom  semestru druge godine studija (trećem semestru) osnovnih akademskih studija na studijskom programu Računarstvo i automatika Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
 
Predmetni nastavnik
dr Aleksandar Erdeljan, redovni profesor
 
 
Asistenti
Marko Pejić, asistent
 

 

[14.09.2022.] Rezultati pismenog dela ispita (zadaci) održanog 13.09.2022. nalaze se u sekciji Rezultati ispita. Uvid u radove iz zadataka i teorije će biti u isto vreme. Termin će biti naknadno objavljen putem studentskog web servisa.

[07.09.2022.] Rezultati pismenog dela ispita (zadaci) održanog 06.09.2022. nalaze se u sekciji Rezultati ispita. Uvid u radove iz zadataka i teorije će biti u isto vreme. Termin će biti naknadno objavljen putem studentskog web servisa.

[31.08.2022.] Rezultati pismenog dela ispita (zadaci) održanog 30.08.2022. nalaze se u sekciji Rezultati ispita. Uvid u radove iz zadataka i teorije će biti u isto vreme. Termin će biti naknadno objavljen putem studentskog web servisa.

[14.07.2022.] Rezultati pismenog dela ispita (zadaci) održanog 13.07.2022. nalaze se u sekciji Rezultati ispita. Uvid u radove iz zadataka i teorije će biti u isto vreme. Termin će biti naknadno objavljen putem studentskog web servisa.

[27.06.2022.] Rezultati pismenog dela ispita (zadaci) održanog 23.06.2022. nalaze se u sekciji Rezultati ispita. Uvid u radove iz zadataka i teorije će biti u isto vreme. Termin će biti naknadno objavljen.

 

[24.01.2022.] Na sajt predmeta postavljena je tabela sa bodovima osvojenim tokom semestra. Tabela se nalazi ovde.

Definisana je granica USLOVNO POLOŽENIH testova na 13.5 bodova. Svi koji imaju između 13.5 i 15 bodova su uslovno položili testove (u tabeli označeni zelenom bojom). Uslovno položen test znači da je neophodno polagati dodatni test prilikom prvog pojavljivanja u ispitnom roku (bilo kom ispitnom roku u toku godine). Test će se sastojati od 10 do 15 pitanja koja će da pokriju čitavo gradivo iz predmeta i može se polagati samo jednom. Potrebno je osvojiti bar 51% bodova da bi se dodatni test smatrao položenim. Položen dodatni test znači da će se studentu računati ukupno 15 bodova na testovima (što je i bio uslov za položene predispitne obaveze).

Dodatni testovi se mogu polagati do početka nove školske godine. Ako se do tada ne iskoristi ova šansa, onda je neophodno ponovo polagati testove u redovnim terminima kolokvijuma u toku semestra sa novom generacijom studenata koja će slušati ovaj predmet.

Svi koji imaju manje od 13.5 bodova nemaju uslov za izlazak na ispit, te su u obavezi da ponovo polažu testove sledeće školske godine (u tabeli označeni crvenom bojom).

Svi sa 15 i više bodova su položili predispitne obaveze.

DODATNA NAPOMENA ZA ISPITNE ROKOVE: Ukoliko u ispitnom roku polažete i zadatke i teoriju, da bi se pregledala teorija neophodno je da položite zadatke. Ukoliko se desi da položite zadatke, a ne položite teoriju, onda vam se ni bodovi sa zadataka (osvojeni u tom ispitnom roku) ne računaju.

Pretraga