Način polaganja ispita

Propozicije polaganja ispita, obavezno pročitati (pdf)

Studenti koji u nekom od ispitnih rokova polažu ceo ispit ili deo ispita, moraju da prijave ispit na studentskoj službi. Samo studentima koji imaju prijavljen ispit može da se upiše ocena i prosledi studentskoj službi. Studentska služba dostavlja spisak prijavljenih studenata i ne postoji mogućnost naknadnog dodavanja na taj spisak. Spisak se odmah nakon obavljenog usmenog ispita prosleđuje na studentsku službu, tako da nije moguće upisati ocene u spiskove iz prethodnih rokova, zbog čega se ispit u svakom roku u kome se izlazi na njega ponovo mora prijaviti.Takođe, učionice koje služba fakulteta dodeljuje za održavanje ispita, dodeljuju se na osnovu broja prijavljenih studenata. Ukoliko ima više studenata nego što može da stane u učionicu, van učionice će ostati oni koji nisu prijavili ispit. 

Napomena za studente koji su predmet slušali pre školske 2019/2020 godine.

Polaganje (pismeni i usmeni deo ispita) za studente koji su ranije odslušali predmet se neće promeniti. Na pismenom ispitu će biti odvojeni zadaci za tekuće i “stare” studente.

“Starim” studentima se ne uskraćuje mogućnost polaganja pismenog dela ispita preko kolokvijuma, ali će tada raditi zadatke prema novom gradivu. Takođe, “stari” studenti mogu izabrati da na pismenom delu ispita polažu zadatke iz novog gradiva.

 

Pretraga