Obaveštenja

DIGITALNI UPRAVLJAČKI SISTEMI
 
Predmet se sluša u zimskom semestru četvrte godine studija (sedmom semestru) osnovnih akademskih studija na studijskom programu Računarstvo i automatika, usmerenje Automatika i upravljanje sistemima. U okviru predmeta izučavaju se osnovni principi analize i sinteze računarski upravljanih sistema, tj. sistema automatskog upravljanja kod kojih je upravljački algoritam implementiran pomoću digitalnog uređaja.
 
 
Predmetni nastavnici
 
Asistent
 

Rezultati junskog ispita se mogu pogledati ovde. Uvid u radove će se održati u četvrtak, 21. juna u 14:00h u kancelariji 1.

Rezultati aprilskog ispita se mogu pogledati ovde. Uvid u radove će se održati u sredu, 18.04.2018. u 9:45h u kancelariji 021-2 (preko puta zajedničke studentske službe, kod drinkomata). 

Rezultati januarskog ispita se mogu pogledati ovde. Uvid u radove biće održan u ponedeljak 29. januara u 12:00 u Maksima Gorkog 26, prvi sprat, kancelarija 1.

Poštovane kolege, 

Odbrana projekata održaće se u ponedeljak,12.02.2018. godine od 11 časova u učionicama AR2 i AR3. Molimo sve grupe da pored demostracije rešenja pripreme i prezentaciju kao i dokumentaciju u kojoj će biti opisano rešenje.

Rezultati drugog kolokvijuma mogu se pogledati ovde. Uvid u radove će se održati u sredu, 17. januara u 12:30 u Maksima Gorkog 26, prvi sprat, kancelarija 1.

Pretraga