BIOMEDICINSKI INŽENJERING U SPORTSKOJ FIZIOLOGIJI
 
Predmet se sluša u šestom semestru  osnovnih akademskih studija na Studijskom programu za Biomedicinsko inženjerstvo Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
 
Predmetni nastavnici
dr Luka Mejić, docent
dr Jelena Popadić Gaćeša, redovni profesor
 
Asistenti
Danijel Slavić, asistent
 
 
OBAVEŠTENJE:
29.03.2020. - NOVI MATERIJALI SE NALAZE NA SOVA PLATFORMI ZA UDALJENO UČENJE.
 
 
PREDAVANJA:
Popravni testovi ce biti odrzani u ponedeljak 03.06.2019. sa pocetkom u 13:15 na Medicinskom fakultetu. Pravo na popravne testove imaju samo studenti koji su vec radili neki od testova koje zele da poprave.
Uslov za prisustvo na popravnim testovima je prethodna prijava testa/testova koje student zeli da popravlja. Prijavljivanje se vrsi na mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. <mailto: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
VEZBE:
Podsecaju se studenti da ce se 10.06. od 18h, u ucionici AH1B na FTN-u odrzati popravni test sa zadacima sa vezbi. Studenti koji planiraju da izadju na test potrebno je da se prijave na mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 09.06. do 23:59h. Pravo na izlazak na test imaju studenti koji su dosad izasli samo jednom ili nijednom.
 
Snimanje signala za domaci obavice se 27. maja u Zavodu za fiziologiju od 15:35h i od 16:05h. U prvi termin treba da dodju studenti koji se na spisku ispod nalaze pod rednim brojevima 1-31, studenti pod rednim brojevima 32-63 treba da dodju u drugi termin.  
 
 

Pretraga