BIOMEDICINSKI INŽENJERING U SPORTSKOJ FIZIOLOGIJI
 
Predmet se sluša u šestom semestru  osnovnih akademskih studija na Studijskom programu za Biomedicinsko inženjerstvo Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
 
Napomena za resavanje domaceg zadatka sa vezbi: Ukoliko se za izracunavanje medijana frekvencije u poslednjem delu zadatka koristi gotova Matlab-ova funkcija, taj deo zadatka nosi1.5 boda manje.
 
Obaveštenja:
da napomenu koje testove zele ponovo da polazu. Pravo na ponovno polaganje testova imaju pravo samo studenti
koji su vec izlazili na test koji popravljaju. Ukoliko student nije izlazio na test, nema pravo polaganja popravnog testa. 
Krajni rok za prijavu za polaganje popravnih testova je “Nedelja 23:59”. Posle ovog roka, eventualne prijave na polaganje nece biti odobrene.
 
Svi studenti koji zele da rade popravni test iz zadataka, treba da se jave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do nedelje do 23:59.  Ovaj popravni test ce se odrzati 4.6. u 16:15.
 
 
 
sk. 2017/18: Bice organizovan popravni test sa zadacima sa vezbi, mogu da rade i studenti koji nisu izasli na ovaj test.
 
U ponedeljak, 22.05.2017. u terminu predavanja (13:15) održaće se vežbe za studente koji su propustili demonstraciju snimanja uglova (podlaktica i nadlaktica) i EMG signala. 
 
 
 

Pretraga