METODE FORMIRANJA I ANALIZE MEDICINSKE SLIKE
 
Predmet se sluša u osmom semestru  osnovnih akademskih studija na Studijskom programu za Računarstvo i automatiku Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
 
Predmetni nastavnici
 
Asistenti
 
Obaveštenja:
 
  • Dodatak prethodnom obaveštenju: Povodom odluke Nastavno-naučnog veća Fakulteta  od 3. aprila 2020. godine, o načinu polaganja predispitnih obaveza u vreme trajanja vanrednog stanja,  studenti se obaveštavaju da će se odbrana projekata obaviti posle završetka vanrednog stanja. Studenti će biti blagovremeno obavešteni o terminima odbrane.
 
  • Uslovi za realizaciju projekata za šk. 2019/20. su dostupni u obaveštenjima na Sova platformi.
 
  • PRIJAVLJIVANJE ZA TEMU PROJEKTA, šk. 2019/20.
Prijavljivanje za temu projekta počinje u petak, 27.03.2020. od 10:00 slanjem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Teme će se dodeljivati onim redosledom kojim budu pristizali mejlovi za prijavu. Preporuka je da navedete 4 teme za koje ste zainteresovani, onim redosledom koji odgovara vašem stepenu interesovanja za navedene teme. Istu temu može da dobije najviše troje studenata.
 
 
  • INFORMACIJE VEZANE ZA PROJEKAT, šk. 2018/19
Projekat je neophodno iskomentarisati. Program ne sme da izbacuje grešku u komandnom prozoru Matlaba ni u jednom trenutku izvršavanja. Program ne sme da prestane da radi usled greške. Ovakve greške u aplikaciji je neophodno ispraviti i poslati funkcionalan projekat do subote 08.06.2019. najkasnije do 15:00h. 
 
Odbrana predmetnih projekata je u ponedeljak 09.06.2019. u terminu predavanja sa početkom u 14:00h. Projekte je neophodno poslati najkasnije u petak 07.06.2019. Za odbranu projekta se treba napraviti prezentacija u trajanju od 15 minuta u kojoj se opisuje primenjen algoritam za obradu slike  i prikazuju rezultati obrade. Ocena se formira na osnovu projekta i prezentacije.  
 
 
 
 
 
 

Pretraga