MODELOVANJE I SIMULACIJA SISTEMA
Predmet se sluša u letnjem semestru druge godine studija (četvrti semestar) osnovnih akademskih studija na studijskom programu: Biomedicinsko inženjerstvo na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu.
 
Predmetni nastavnik
dr Darko Čapko, vanredni profesor
 
Asistenti
Milica Injac, saradnik
 

OBAVEŠTENJA

 

[24.3.2023.] REZULTATI PRVOG PREDISPITNOG TESTA

Rezultati prvog predispitnog testa za studente koji vežbe slušaju utorkom nalaze se na sledećem linku, dok se za studente koji slušaju vežbe petkom nalaze na sledećem linku. Studenti koji ne polože neki od predispitnih testova imaće priliku da rade popravni test u ispitnim rokovima. Za uvid u radove javiti se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili porukom preko Teams-a.

 

 

[14.2.2023.] PRAVILA POLAGANJA PREDMETA

Dokument sa pravilima polaganja za školsku 2022./2023. godinu nalazi se na sledećem linku.

Pravila koja se tiču bodovanja za stare studente su sledeća:

Generacija koja je vežbe slušala školske 2019./2020. - Budući da zbog početka pandemije nisu organizovane predispitne obaveze, zadaci će biti skalirani na 2 x 35 poena, kako bi nosili ukupno 70, a preostalih 30 poena nosi usmeni deo ispita.

Sve ostale generacije: Bodovi sa predispitnih obaveza biće skalirani, tako da će nositi 20 poena, dok će zadaci nositi 50 poena. Preostalih 30 poena nosi usmeni deo ispita.

Za sva eventualna pitanja možete se javiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Pretraga