NEUROINŽENJERING
 
Predmet se sluša u šestom semestru  osnovnih akademskih studija na Studijskom programu za Biomedicinsko inženjerstvo Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
Način polaganja ispita: 
Ispit se sastoji od teorijskog i praktičnog dela. Teorijski deo se polaže preko testova (2x10 bodova) i usmenog ispita (30 bodova). Praktični deo se sastoji od projektnog zadatka (30 bodova - 3 domaća zadatka x 10 bodova) i računarskog testa (20 bodova). Da bi se ostvario uslov za potpis potrebno je da se osvoji minimalno 25 bodova iz praktičnog dela i minimalno 10 bodova sa teorijskih testova. Praktičan deo (projektni zadatak i računarski test) i dva teorijska testa spadaju u predispitne obaveze i moguće ih je polagati isključivo u toku semestra u dogovorenim terminima.
 
 
Predmetni nastavnici
 
 
Asistenti

Filip Gašparić

 
Obavestenja:
Obaveštavaju se studenti koji vežbe slušaju sa grupom 3 (ponedeljak u 09.30) da je ispod okačen spisak u kom su studenti raspoređeni po terminima za usmenu odbranu prvog domaćeg zadatka (20.03.2023.). Mole se studenti da na odbranu dođu u termin koji im je dodeljen.
 
Obaveštavaju se studenti da su ispod okačeni spiskovi studenata po grupama za slušanje vežbi. Mole se studenti da provere da li se nalaze na nekom od spiskova. Ukoliko se ne nalaze, potrebno je da se jave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi se dogovorili u koju grupu ce dolaziti. Ucionice za vezbe imaju maksimalno 12 mesta.
 

Pretraga