SISTEMI AUTOMATSKOG UPRAVLJANJA
 
Predmet se sluša u letnjem semestru druge godine (četvrtom semestru) osnovnih akademskih studija na Departmanu za računarstvo i automatiku Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Predmet se sluša sa fondom časova 4+4. 
 
Predmetni nastavnici
 
 
 
OBAVEŠTENJA
 
Sve informacije o ovom predmetu su objedinjene pa molimo sve kolege da obaveštenja vezana za predmet prate na ovom linku.
Sva obaveštenja vezana za predmet, nastavni materijali i rezultati ispita se nalaze na platformi Canvas: https://canvas.ftn.uns.ac.rs/courses/242 (logovanje se vrši preko uns adrese).
Ukoliko nemate pristup platformi potrebno je javiti se na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
 
Prijava za polaganje ispita u junskom ispitnom roku

Pismeni ispit u junskom ispitnom roku će se održati u četvrtak 22. juna. Molimo sve kolege koje planiraju da polažu neki deo ispita u junskom ispitnom roku da se upišu na sledeći spisak (Links to an external site.) i da sa X u odgovarajućem polju u tabeli naznače koji deo/delove ispita žele da polažu.
Podsećamo vas da je prijava ispita na studentskoj službi obavezna!

 
Usmeni u predroku
Usmeni ispit u predroku će se održati u petak 16. juna u učionici 308 prema sledećem rasporedu spisak
 
Drugi test - stari studenti
Drugi test za sve stare studente koji su regulisali status na studentskoj službi (prijavljeno ponovno slušanje predmeta ili polaganje predmeta preko kolokvijuma) će se održati
u subotu 10. juna od 11h u učionicama A3 i 208 prema sledećem 
rasporedu.
 
Prijava za drugi test - stari studenti
Drugi test za sve stare studente koji su regulisali status na studentskoj službi (prijavljeno ponovno slušanje predmeta ili polaganje predmeta preko kolokvijuma) će se održati u subotu 10. juna od 11h u učionicama 101, 109A i A3. Molimo sve kolege koje planiraju da izađu na drugi test da se upišu na sledeći spisak u tab Test 2. Spisak za prijavu će biti zaključan u četvrtak 8. juna u 10h.
 
Aprilski rok - rezultati ispita 
Objavljeni su rezultati aprilskog ispitnog roka i nalaze se na sledećem 
linku.
Uvid u radove će se održati u petak, 28.4.2023. u 9 časova u kancelariji NTP 414.
Datum održavanja usmenog ispita će biti naknadno objavljen.
 
 
Prijava za prvi test - stari studenti
 
Prvi test za sve stare studente koji su regulisali status na studentskoj službi (prijavljeno ponovno slušanje predmeta ili polaganje predmeta preko kolokvijuma) će se održati u subotu 22. aprila od 11h u učionicama 101, 109A i A3. Molimo sve kolege koje planiraju da izađu na prvi test da se upišu na sledeći spisak. Spisak za prijavu će biti zaključan u četvrtak 20. aprila
u 12h.
 
Termini testova

1. Za studente koji prvi put slušaju predmet testovi će se održati na računarskim vežbama u sledećim terminima:

Računarstvo i automatika - test 1: 19. i 21. april

Računarstvo i automatika - test 2 : 9. i 12. jun

Merenje i regulacija - test 1 : 3. i 5. maj

Merenje i regulacija - test 2 : 7. i 9. jun

2. Za sve stare studente testovi će se održati u sledećim terminima:

Test 1: 22. april od 11h, učionice 101,109A i A3

Test 2: 10. jun od 11h, učionice 101, 109A i A3 

 
Drugi test - stari studenti
Drugi test za sve stare studente koji su regulisali status na studentskoj službi (prijavljeno ponovno slušanje predmeta ili polaganje predmeta preko kolokvijuma) će se održati
u subotu 10. juna od 11h u učionicama A3 i 208 prema sledećem rasporedu.

Pretraga